ASELSAN, AUSA-2016 Fuarında

6.10.2016

​​​ASELSAN, ABD/Washington'da 03-05 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenen AUSA 2016 Yıllık Toplantısı ve Fuarına katılım gerçekleştirdi.

600 civarında katılımcı firmanın imkân ve kabiliyetlerini sergilediği, 30 bine yakın sayıda uzman ismin ziyaret ettiği fuar; iş toplantıları, bilgilendirici sunumlar, ulusal güvenlik ve askeri konularda paneller ve çalıştayları kapsadı. Kuzey Amerika'da, alanında düzenlenen en prestijli fuar niteliğindeki organizasyona 84 m2'lik standımız ile katılım sağlandı.

Fuar süresince Washington Büyükelçimiz Serdar KILIÇ ve Washington Silahlı Kuvvetler Ataşemiz Tuğg. Ümit YILDIZ başta olmak üzere çok sayıda ziyaretçi, standımızda ağırlanarak ASELSAN imkân ve kabiliyetleri hakkında bilgilendirildi.