ASELSAN SOFEX-2014’te

7.5.2014

​​​​ASELSAN, Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen SOFEX-2014 10. International Defense Exhibition and Conference Fuarında geliştirdiği son teknoloji savunma ürünlerini sergiledi.

Fuara 55 ülkeden 320 firma katılım sağladı. Türkiye de Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın (SSM) koordinasyonunda 14 Türk firması Ürdün’de yerini aldı. ASELSAN olarak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Canpolat ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Üçüncü’nün de yer aldığı bir heyet fuara katılım gerçekleştirdi. Standımızda Sınır Güvenliği ve Gözetleme Sistemleri Çözümleri, Haberleşme Sistemleri, SARP Stabilize Silah Sistemi ile karıştırıcı/köreltici sistemler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Üst Düzey Heyetler

ASELSAN standı delegasyonların yoğun ilgisini çekti. Üst düzey ziyaretlerde ASELSAN yetkilileri, konuk heyetlere, savunma sanayisinde geldiğimiz son noktayı gösteren ürünleri tanıttılar.

​Fuarın ilk gününde, ASELSAN standını ziyaret eden Ürdün Prensi Feisal Ibn AL-HUSSEİN, Savunma Bakan Yardımcımız Hasan Kemal Yardımcı ve Suudi Arabistan Kara Kuvvetleri Komutanı General Eid bin Awad AL-SHALAWY beğenilerini dile getirdiler.​