ASELSAN, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda

27.11.2014

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin “HIGH TECH PORT by MUSIAD” fuarı 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul CNR EXPO Center’da kapılarını ziyaretçilere açtı.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış töreniyle başladı. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın ev sahipliğindeki törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Açılış töreninin ardından bakanlar ve katılımcılar, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan eşliğinde standları gezdi.

Standımızı ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Sn. ​Recep Tayyip Erdoğan’a ASELSAN Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hezarfen Oruç eşlik etti ve standımızda yer alan ürünler hakkında bilgiler verdi.

ASELSAN, 4700 ve 4900 Profesyonel Telsiz Ailesi, Raylı Araç Sistemleri, Radar ürünleri, KAPLAN Bomba İmha Robotu, AVCI Pilot Kaskı, Aviyonik Çok İşlevli Ekran ve Akustik Aldatıcı ürünleri ile fuara katılmıştır.

Fuara, ASELSAN dışında TÜBİTAK, TAI, ROKETSAN, HAVELSAN, FNSS, MKEK,
Meteksan Savunma, THY Teknik, TCDD, İstanbul Ulaşım Sistemleri vb. firmalarda