Güney Afrika’nın yerlisi ASELSAN

17.9.2014

ASELSAN, AAD-2014 Fuarında milli savunma sanayimizi temsil ediyor. ASELSAN'ın 2011 yılında fuarın gerçekleştirildiği şehirde kurduğu ASELSAN South Africa şirketi tarafından geliştirilen çok sayıda ürün de aynı stantta sergileniyor.

Güney Afrika Cumhuriyetinin  Pretoria kentindeki Waterkloof Hava Üssünde düzenlenen uluslararası fuara (Africa Aerospace and Defence - AAD)  hem kapalı, hem de açık alanda sergilediği ürünleri ile katılım gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Canpolat, Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Döver, Genel Müdür Yardımcısı Özcan Kahramangil'in de aralarında bulunduğu ASELSAN delegasyonu konuk heyetlere, savunma sanayisinde geldiğimiz son noktayı gösteren ürünleri tanıttı. Türk bayrağı da ASELSAN standının baş köşesinde yer aldı.

Stantta İnsansız Hava Araçları, Aviyonik Termal Görüntüleme ve Nişangah Sistemleri, Gece Görüş Gözlükleri, Termal Silah Dürbünleri başta olmak üzere pek çok ürün katılımcıların beğenisine sunuldu.

17- 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuara tüm dünyadan 400'e yakın firma katılıyor. ASELSAN standı 1 numaralı hangarda geniş bir alanda ziyaretçilerini ağırlıyor.

​