Teknopark İstanbul’dan ASELSAN’a İki Ödül!

14.3.2018

Başta Savunma Sanayi olmak üzere, Denizcilik, Enerji, Sağlık, İleri Malzeme vb. teknolojik alanlardaki firmaların ve çalışanlarının aday gösterildiği toplam 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu Teknopark İstanbul 4. Altın Küp Ödül Töreni, Savunma Sanayi Müsteşarı Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİRAselsan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İbrahim ÖZKOL ve ASELSAN Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanı Sn. Mustafa KAVAL'ın katılımıyla 07 Mart 2018 tarihinde Teknopark İstanbul Konferans Salonunda icra edilmiştir.

Teknopark İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Sn. M. Bilal MACİT'in açılış konuşmasıyla başlayan törende, Savunma Sanayi Müsteşarı Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR yaptığı konuşmada Savunma Sanayimizdeki güncel gelişmelerden, Teknopark İstanbul'a yansımalarından ve bu ekosistemdeki beklentilerinden bahsetmiştir.

Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR onurlandırdığı 4.Altın Küp etkinliği, konuşmacıları takiben 15 kategoride Teknopark İstanbul'un En'lerinin sahiplerini bulduğu ödül töreniyle devam etmiştir. ASELSAN, "Yılın En Çok Proje Üreten Şirketi"  ve "Yılın Yöneticisi" ödüllerine layık görülmüştür.

Yılın En Fazla Proje Üreten Şirketi: ASELSAN

Yılın Yöneticisi : Ersel ERCEK - ASELSAN

Yılın Savunma Sanayii Şirketi : TAI

Yılın En Fazla İhracat Yapan Şirketi: P.I. WORKS

Yılın En Fazla İhracat Yapan Orta Ölçekli Şirketi: SDM

Yılın En fazla İstihdam Sağlayan Şirketi : INTERTECH

Yılın En Fazla Proje Üreten Orta Ölçekli Şirketi: ARDİ FARMA

Yılın StartUp Firması: RADARSAN

Yılın En Fazla Desteklerden Yararlanan Şirketi : RS RESEARCH

Yılın Projesi: BMC YNHZA Projesi (Yeni Nesil Hafif Zırhlı Araç)

Yılın Ürünü: FİGES - MAST

Yılın Kuluçka Şirketi : APPSILON

Yılın Ekibi: DELTA MARINE TCG Anadolu Detay Tasarım Ekibi

Yılın Şirketi : CTECH

Yılın Üniversitesi: SABANCI ÜNİVERSİTESİ

"Yılın En Çok Proje Üreten Şirketi" ödülünü ASELSAN adına Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanı Sn. Mustafa KAVAL alırken, "Yılın Yöneticisi" ödülü de Sn. Mustafa KAVAL'ın elinden LHD (Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi) Proje Yöneticisi Sn. Ersel ERCEK'e verilmiştir.