ASELSAN Raylı Sistemler alanında uluslararası bir platformda ilk kez vitrine çıktı …

25.3.2015

ASELSAN, Dubai'de gerçekleştirilen ve Ulaşım Sistemleri alanında dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan Middle East Rail 2015 fuarında ilk kez uluslararası bir platformda görücüye çıktı.

Askeri alanda önemli bilgi birikimi edinilmiş komuta-kontrol, güç elektroniği, motor kontrol ve görev bilgisayar sistemlerinden edindiği deneyimi raylı ulaşım sektörüne yansıtan ASELSAN, geliştirmekte olduğu milli, yüksek güvenilirlikli ve maliyet etkin ürünler ile ülke ekonomisine katkı sağlanmanın yanı sıra uluslararası alanda da güvenilir bir marka oluşturma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Fuar kapsamında yer alan pek çok uluslararası kurum/kuruluş ve firmalar ile Sistem Yönetim Merkezi, Sinyalizasyon Sistemleri, Çekiş ve Güç Elektroniği Sistemleri alanlarında gerçekleştirilen temas ve görüşmeler ASELSAN'ın Ulaşım Sistemleri alanında oluşturmayı hedeflediği güvenilir marka imajı açısından yüksek önem taşıyor.