ASELSAN Critical Communications World 2016 fuarı’nda.

7.6.2016

TCCA tarafından 31 Mayıs – 02 Haziran 2016 tarihlerinde Amsterdam / Hollanda’da bu yıl 18.’si düzenlenen ve 3GPP ile ETSI tarafından teşvik edilen “Critical Communications World” fuarına ASELSAN adına HBT Sektör Başkanlığınca kamu güvenliği haberleşme çözümleri ve bilgi güvenliği çözümleri tanıtılmak üzere katılım sağlanmıştır.

Fuarda LTE, Tetra ve Siber güvenlik çözümlerimizin yanı sıra, 112 mimarisinin güçlü ve modüler altyapısı ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılanmış olup çeşitli ülkelerden gelen firma temsilcileri ile çağrı merkezi teknolojileri hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

ASELSAN CCW 16’ fuarına aktif katılımda bulunan tek Türk firması olmasının yanı sıra, üretmiş olduğu farklı çözümler ile dünyaca ünlü uluslararası firmaların katılımda bulunduğu Avrupa’nın en saygın kritik haberleşme fuarlarından biri olan Critical Communications World 16’ fuarında ilgi odağı olmayı başarmıştır.